علی رضا سلیمی در خبرآنلاین نوشت:
مشروبات الکلی در دین مبین اسلام حرام است و همه علما در این مورد اتفاقنظر دارند.
آیههای مختلفی هم در این مورد در قرآن کریم وجود دارد و همه مسلمانان با آن آشنا هستند و احتیاج به اجتهاد نیست.
در روایات مختلف هم آمده خداوند افرادی که درخت مو میکارند و از محصول آن در شرب خمر، ساختن شراب، فروش، حمل و مصرف استفاده میکنند، لعنت کرده است.
حضرت محمد (ص)، پیامبر اکرم، فرمودهاند اگر کسی شراب بنوشد به دلیل آنکه نورانیت قلب، روح و صورتش از میان میرود چهل روز نمازش مورد قبول حضرت باری تعالی نیست.
آثار اجتماعی شرب خمر که طلاق، تجاوز به عنف، آسیبهای اجتماعی، تصادفات و... هستند به وضوح دیده میشود.
اما این بدان معنا نیست که چون مشروبات الکلی حرام است در جهان خارج وجود ندارد.
در زمان پیامبر اکرم به دلیل وجود این ماده مضر علاوه بر حکم حرام، حکم حد هم برای کسانی که مشروب مینوشیدند اجرا میشد کسی که شرب خمر میکند باید شلاق بخورد و اگر این کار زشت را دوباره انجام داد، مرتد است.
نظام جمهوری اسلامی ایران، نظامی اسلامی است و حکم شرب خمر در کشور «حرام» است. اما عدهای که به هیچ یک از قوانین اخلاقی اعتقاد ندارند و قیامت باور نیستند گاهی اوقات به وسیله قاچاق شراب و... به فکر سودجوی خود هستند.
یکی از ابزار جنگ نرم دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای به فساد کشاندن جوانان کشور ترویج بیبندوباری است.
سازمانهای جاسوسی به وسیله مجموعههای سازماندهی شده مشروبات الکلی را وارد میکنند و جوانان را ترغیب به مصرف آنها میکنند تا از ذهن زایل شده آنها به وسیله مشروبات استفاده کنند.
اتباع کشورهای همجوار هم در قاچاق و ورود این گونه مواد به کشور نقش بسزایی دارند، چون آنها علاقهای به کشور اسلامی ایران ندارند و تنها هدفشان به یغما بردن سرمایههای مادی و معنوی کشور است.
گروههای ضدانقلاب مانند پژاک، تندر و مجاهدین بدنام وکوردل خلق به خاطر کسب درآمد و تأمین هزینههای خود تن به این کار زشت میدهند تا بتوانند با نظام جمهوری اسلامی انتقامجویی کنند.
اما نیروهای امنیتی، سیاسی، انتظامی و قضایی کشور باید هوشیار باشند. نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران باید به سرعت متخلفان را دستگیر کند و قوه قضائیه با جدیت بیشتر با آنها برخورد کند تا کشور اسلامی ایران از این مواد پاک شود.
:: موضوعات مرتبط:
شراب ابزار جنگ نرم است ,
,
:: بازدید از این مطلب : 483
|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13